Z masažo nad bolečine v hrbtu in križu

tajska masaža

Z masažo nad bolečine v hrbtu in križu

tajska masažaVsakodnevni prehiter tempo življenja nas prisili, da vse bolj hitimo in si premalokrat vzamemo čas le zase in za svoje zdravje. V življenju je tako prisoten stres zaradi katerega lahko pripelje do raznih bolečin v našem telesu.

Za bolečinami v križu in hrbtu trpi kar 80% ljudi

Vsi smo se že kdaj srečali z bolečinami v hrbtu in križu, z občutki mravljinčenja v rokah in nogah ter neprijetnimi občutki bolečih mišic in sklepov. Bolečine v hrbtu in križu so najpogostejša oblika bolečin in zanjo trpi več kot 80 % ljudi. Vzrokov za to je veliko, od napačne drže telesa, dolgotrajnega sedenja, vnetja mišic, natega križa, degenerativnih sprememb in napačnega dvigovanja bremen pri fizičnemu delu. Terapija z masažo lahko zagotovi znatno zdravljenje in olajšanje bolečin pri ljudeh, ki trpijo zaradi bolečin v predelu mišic, ki jih povzroča mišična napetost in obremenitev.
Masaža zmanjša bolečine v hrbtu, depresijo in anksioznost ter izboljša spanec.

Največje prednosti masaže pri odpravljanju težav so, da izboljša cirkulacijo krvi, ki pomaga pri okrevanju mišične bolečine pri telesni aktivnosti ter sprošča mišice za izboljšano gibanje ter pomaga pri nespečnosti.
Masaža ni dobra le za kratkotrajno sprostitev po napornem dnevu ampak prinaša ogromno pozitivnih lastnosti, ki se poznajo na našem telesu, zdravju in splošnemu počutju. Je odličen način kako premagati vsakdanje skrbi v življenju in za trenutek pozabiti na ves stres.

Za bolečine v hrbtu in križu je najboljša antistresna tajska masaža saj temelji na pritiskih na različne točke telesa ter različnih raztegovalnih vaj. Antistresna masaža je močna masaža in je priporočljiva za ljudi s kroničnimi bolečinami v križu, vratu, ramenih in zgornjemu dela hrbta. Z antistresno masažo lahko odpravimo razbolelost mišic in tkiv ter odpravimo mišične zatrdline-vozle. S kombinacijo pravih raztegovalnih vaj lahko tako uspešno odpravimo kar 80 % bolečin in naredimo veliko dobrega za svojo hrbtenico ter se izognemo pogosti uporabi protibolečinskih tablet.

Vzemite si čas in naredite nekaj zase. Obiščite nas masažni salon Onzonthai in se prepustite rokam tajskih maserk.

Share this post