Tajske masaže Onzonthai

By Onzonthai,

  Filed under: Tajske masaže
  Comments: None

tajska masaža onzonthai
Tisočletna modrost tajske masaže, ki s stimulacijo glavnih energijskih točk v telesu ponovno vzpostavi občutljivo ravnovesje med fizičnim in duhovnih telesom vas bo očarala in prevzela.
Prepustite se premišljenim dotikom naših maserk, ki bodo s strokovno kombinacijo raztezalnih vaj, pritiskov na akupresurne točke in z dotiki palcev, dlani, s koleni in stopali prerodili vaše telo.
V našem masažnem salonu Onzonthai nudimo vrsto različnih masaž za vsakogar.

Privoščite si lahko:

– Tradicionalna tajska masaža
– Tajska masaža z arganovim oljem
– Masaža obraza in glave
– Tajska masaža Macadamia
– Tajska masaža z aloe vero
– Masaža z mangovim maslom
– Čokoladna masaža
– Masaža za nosečnice
– Antistresna masaža
– Masaža stopal
– Tajska masaža s toplimi zelišči
– Tajska masaža z aromatičnimi olji
tajska masaža onzonthai

 

 

Masaže onzonthai

Tradicionalna tajska masaža
Tradicionalno tajsko masažo priporočamo vsem tistim, ki veliko opravljate sedečo delo in so posledica otrdele mišice in vsem tistim, ki ste pod stresom in bi želeli le tega odpraviti.
Tradicionalna tajska masaža je ena izmed najbolj priljubljenih masaž v Sloveniji saj maser s posebnimi tehnikami ponovno vzpostavi pretok energije in odpravi bolečine v vašem telesu.
Tajska masaža z arganovim oljem
Arganovo olje je bogato z vitaminom E in vsebuje več kot 80% maščobnih kislin in je vsestransko uporaben.
Po masaži z arganovim oljem bo vaša koža mehka in svilnata zato že z samo masažo poskrbite za vrhunsko sprostitev ter nego kože. Olje je še posebej primerno za nego in zaščito zrele kože saj odlično deluje proti staranju in obnavljanju kože.
Masaža obraza in glave
Masaža glave združuje več različnih tajskih tehnik in prijemov. Masaža obraza in glave je namenjena odpravi stresa, odpravi mišične napetosti, utrujenosti in glavobolov ter vsem ostalim napetostim v našem telesu. Masaža povečuje cirkulacijo v obraznih tkivih i rezultat je mladostnejši videz in lepša koža.
Tajska masaža Macadamia
Tajska masaža z macadamio je vrhunsko bio olje, ki odlično neguje in mehča kožo. Povrne ji elastičnost in mladosten videz saj je macadamia bogata z naravnimi esecialnimi spojinami. Tajska masaža Macadamia intenzivno vlaži suho in zrelo kožo.
Tajska masaža s toplimi zelišči
 Blagodejni učinek toplih zelišč nas pripelje v nepozabno stanje sprostitve. V bombaž zavita in na prijetno temperaturo segreta zelišča blagodejno delujejo na kožo, z vonjem pa ustvarijo prijetno sprostitev za celotno telo. Tajska masaža s toplimi zelišči izboljša prekrvavitev in naše splošno počutje.
Osnova tradicionalne tajske masaže je obdelava glavnih nevidnih energijskih linij ali meridianov, po katerih se pretaka življenjska energija. Ker tradicionalna tajska masaža deluje veliko globlje kot klasična masaža, jo imenujemo tudi masaža za dolgo življenje oz. masaža vitalnosti. S pritiskanjem, raztezanjem in zvijanjem oživimo delovanje celega telesa, predvsem pa sprostimo utrujene mišice in spodbudimo speče.

 Mešanica zelišč vsebuje limetino skorjo, kurkumo, limonino travo, sol, kafro ter še nekatera druga zelišča. Zelišča delujejo protivnetno na prizadete mišice. Nekateri gibi so podobni klasični masaži kajti pritisk in gibanje maserke sta nekoliko močnejša in globlja. Osredotočenje je predvsem na področju bolečine pri sklepih zato se poveča krvni in limfni obtok.