Podarite darilni bon za masažo vašim najbližjim

By Onzonthai,

  Filed under: Tajske masaže
  Comments: None

božično darilo

Zakaj dati v dar darilni bon za masažo?

Iščete popolno darilo za vaše prijatelje in družino? Podarite jim darilni bon za masažo saj je odlična za njihovo dobro počutje. Masažna terapija ima številne koristi za vaše ljubljene. Mnoge vrste masaže ponujajo koristi, ki presegajo preprosto sprostitev.

Ljudje se obrnejo na masažo za lajšanje stresa in lajšanje bolečin ter sprostitev. Masaža je primerna za vsakogar – od zdravih odraslih do starejših in nosečnic ter vse do športnikov. Masažna terapija je varna in koristna tudi za ljudi, ki živijo z rakom in artritisom. Zato je bon za masažo še kako koristen za vaše ljubljene.

 

darilni bon za masažo

Nudimo številne masaže. Izbirate lahko med:
– Tradicionalna tajska masaža
– Tajska masaža z arganovim oljem
– Masaža obraza in glave
– Tajska masaža Macadamia
– Tajska masaža z aloe vero
– Masaža z mangovim maslom
– Čokoladna masaža
– Masaža za nosečnice
– Antistresna masaža
– Masaža stopal
– Tajska masaža s toplimi zelišči
– Tajska masaža z aromatičnimi olji

Masaže onzonthai

Tradicionalna tajska masaža
Tradicionalno tajsko masažo priporočamo vsem tistim, ki veliko opravljate sedečo delo in so posledica otrdele mišice in vsem tistim, ki ste pod stresom in bi želeli le tega odpraviti.
Tradicionalna tajska masaža je ena izmed najbolj priljubljenih masaž v Sloveniji saj maser s posebnimi tehnikami ponovno vzpostavi pretok energije in odpravi bolečine v vašem telesu.

Tajska masaža z arganovim oljem
Arganovo olje je bogato z vitaminom E in vsebuje več kot 80% maščobnih kislin in je vsestransko uporaben.
Po masaži z arganovim oljem bo vaša koža mehka in svilnata zato že z samo masažo poskrbite za vrhunsko sprostitev ter nego kože. Olje je še posebej primerno za nego in zaščito zrele kože saj odlično deluje proti staranju in obnavljanju kože.

Masaža obraza in glave
Masaža glave združuje več različnih tajskih tehnik in prijemov. Masaža obraza in glave je namenjena odpravi stresa, odpravi mišične napetosti, utrujenosti in glavobolov ter vsem ostalim napetostim v našem telesu. Masaža povečuje cirkulacijo v obraznih tkivih i rezultat je mladostnejši videz in lepša koža.

Tajska masaža Macadamia
Tajska masaža z macadamio je vrhunsko bio olje, ki odlično neguje in mehča kožo. Povrne ji elastičnost in mladosten videz saj je macadamia bogata z naravnimi esecialnimi spojinami. Tajska masaža Macadamia intenzivno vlaži suho in zrelo kožo.

Tajska masaža s toplimi zelišči
Blagodejni učinek toplih zelišč nas pripelje v nepozabno stanje sprostitve. V bombaž zavita in na prijetno temperaturo segreta zelišča blagodejno delujejo na kožo, z vonjem pa ustvarijo prijetno sprostitev za celotno telo. Tajska masaža s toplimi zelišči izboljša prekrvavitev in naše splošno počutje.
Osnova tradicionalne tajske masaže je obdelava glavnih nevidnih energijskih linij ali meridianov, po katerih se pretaka življenjska energija. Ker tradicionalna tajska masaža deluje veliko globlje kot klasična masaža, jo imenujemo tudi masaža za dolgo življenje oz. masaža vitalnosti. S pritiskanjem, raztezanjem in zvijanjem oživimo delovanje celega telesa, predvsem pa sprostimo utrujene mišice in spodbudimo speče.
Mešanica zelišč vsebuje limetino skorjo, kurkumo, limonino travo, sol, kafro ter še nekatera druga zelišča. Zelišča delujejo protivnetno na prizadete mišice. Nekateri gibi so podobni klasični masaži kajti pritisk in gibanje maserke sta nekoliko močnejša in globlja. Osredotočenje je predvsem na področju bolečine pri sklepih zato se poveča krvni in limfni obtok.