Masaža z aloe vero

By Onzonthai,

  Filed under: Tajske masaže
  Comments: None

tajska masaža z aloe vero

Aloe vera je širši množici postala bolj znana, ko se je začela pojavljati v kozmetiki. Uporabljati so jo začeli kot preventivo. Aloja je polpuščavska rastlina, ki spada med lilije in se zaradi svojih pomirjajočih in blažilnih sestavin uporablja kot osnovna sestavina mnogih izdelkov za zdravljenje, lepoto in nego kože ter las. Od te rastline se največ uporablja njen gel, ki se nahaja v notranjkosti listov in ima več kot dvesto širideset koristnih sestavin.

tajska masaža z aloe vero

Masaža z aloe vero je primerna za vrste kože. Nega z bogatimi učinkovinami naravnih sestavin in gela aloe vera vam bo prinesla sprostitev in veselja do življenja.

Masaža z aloe vero bo odpravila vse neprijetne posledice stresa, sprostila hrbet in razbremenila napetost v vratu. Njena sestava z izjemno bogatimi sestavinami naravnega in svežega organskega gela aloe vera vam bo prinesla sprostitev in radost življenja. Vaša koža bo postala žametno mehka in voljna.

Aloe vera vsebuje veliko vitaminov, kot so A, C, E, folna kislina, holin, B1, B2, B3 (niacin), B6. Aloe vera je tudi ena redkih rastlin, ki vsebujejo vitamin B12. Nekateri od 20 mineralov, najdenih v Aloe vera, vključujejo: kalcij, magnezij, cink, krom, selen, natrij, železo, kalij, baker in mangan.

Že v starem Egiptu so faraoni verjeli v zdravilno moč aloe vere, zato ni čudno, da se njeno ime pojavlja na papirusih in jo lahko spremljamo tudi skozi zgodovinski razvoj lekarništva.

Aloe Vera je odlična za kožo
Zaradi aloejevih znanih zdravilnih lastnosti za kožo je aloe vera ena prvih spojin, ki se uporabljajo v kozmetični industriji. Znano je da pomaga pri ozdravitvi ran in je odlična za lokalno nanašanje na opekline in celo ugrize. Aloe vera deluje kot analgetik, ki pomaga pri lajšanju bolečin po ranah.
Zaradi visokih vsebnosti vode (nad 99% vode) je odličen način za vlaženje in pomlajevanje kože. Aloe vera povečuje elastičnost kože, zaradi česar je prožnejša s popravilom kolagena in elastina. Je odlično pomirjevalo, ki pomaga ublažiti kožo in jo umiriti. Pomaga dobaviti kisik v celicah kože, povečuje moč in sintezo kožnega tkiva in spodbuja izboljšan pretok krvi v kožo s kapilarno dilatacijo.

Ovijte svojo kožo v blagodejni objem aloe vere

Masaža z aloe vero ima izredno poziivne lastnosti in igra zelo pomembno vlogo pri zdravju našega telesa. Masaža z aloe vero lajša bolečine in vnetje v mišicah. Že z samo 10 minutno masažo vsak dan odpravimo bolečine v mišicah in sklepih. Prav tako pomaga pri tesnobi in depresiji ter zmanjšuje raven stresnega hormona kortizola.

Strokovnjaki so ugotovili tudi, da je masaža koristna pri zmanjševanju krvnega tlaka s hipertenzijo, zmanjšuje bolečine pri migreni in povečuje koncentracijo pri delu.

Masaža z aloe vero v vročih polenih dneh
Masaža z alo vero prijetno in osvežujoče hladi vašo kožo v vročih polenih dneh. Prav tako kožo ščiti in jo pomiri, obnovi ter naredi bolj prožno. Z njo lahko zdravimo tudi lažja vnetja, opekline in odrgnine na koži.