Čokoladna masaža kot priljubljena masaža

čokoladna masaža

Čokoladna masaža kot priljubljena masaža

čokoladna masažaČokoladna masaža je najbolj prijeten tip masaže. Glavni cilj čokoladne masaže je sproščanje stresa in podpiranje splošnega zdravja telesa. Spodbuja presnovne procese telesa. Čokoladna masaža pomaga znebiti se negativnih misli, izboljšati razpoloženje, uravnavati krvni obtok, narediti kožo mehko in gladko.

Čokoladna masaža je najbolj priljubljena vrsta masaže

Ko si boste zaželeli razvajanja si privoščite čokoladno masažo saj je nekaj zares edinstvenega. Vonj sladke čokolade vas bo navdušil in dal vašemu telesu novo energijo. To sladko razvajanje vam prinese veliko koristi za vašo kožo.

Čokoladna masaža lahko vpliva na vašo kožo na več različnih načinov. Pomaga povečati vsebnost vlage v koži in spodbuja obnovo celic. Čokolada vsebuje kofein, ki pospešuje krvni obtok. Ker je čokolada antioksidant pomaga zaščititi kožo pred škodljivimi kožnimi poškodbami. Naravna olja najdena v kakavovem maslu so ponavadi kombinirana z drugimi tradicionalnimi masažnimi olji kot so žafranika in olivno olje, ki vašo kožo dodatno vlažita. Zaradi antioksidantov je po čokoladni masaži vaša koža še dolgo sposobna zadržati vlažnost.
Čokolada lahko koristi tudi drugim vidikom vašega zdravja. Temna čokolada je še posebej bogata z antioksidanti, kar pripomore pri izboljšanju kardiovaskularnega sistema in obenem pozitivno vpliva na vaše možgane. Kakavovo maslo vsebuje visoko stopnjo antioksidantov, ki pomagajo preprečevati proste radikale, zmanjšati znake stresa in staranja. Študije so pokazale, da ljudje z rednimi obiski masaž zmanjšajo raven kortizola kar izboljša spomin, imunsko funkcijo in spodbudi splošno dobro počutje. Antioksidanti pomagajo kožnim celicam zgraditi kolagen in elastin ter preprečujejo poškodbe s prostimi radikali, ki so odgovorni za izgubo elastičnosti kože. Prav tako je kakavovo maslo izredno vlažilno in dragoceno za suho kožo.

Vrhunsko čokoladno masažo si lahko privoščite v našem salonu Onzonthai in si izberete tretma po vaših željah. Poskrbeli bomo za vaše dobro počutje in popolnoma smo prepričani v to, da vas ne bomo pustili ravnodušne. Privoščite sebi ali svojim bližnjim čokoladno masažo in se prepustite rokam naših izkušenih maserk.

Share this post